HESTESENTER

Idyllisk mellom fjell og fjord i vakre Gullesfjord ligger Bømark gård.
Her tilbyr vi stallplass, sommerbeite og trening av hest. Vi er profesjonelle og setter alltid sikkerhet og hesten først.  Du kan alltid være trygg på at din hest er i trygge hender hos oss.


TRENER


Erik Pontini er Autorisert Trener 1 igjennom NRYF, Norge Rytterforbund.  Han har gjennomført dommerutdanning, men praktiserer ikke. Har drevet med hest i lange perioder av livet. Erik rir selv på middels nivå i dressur med sin hest Dadoo JK. 

Erik tar i mot ryttere med egen hest på Bømark Gaard for trening i dressur, sprang og generell ridning. Han tar også i mot hester i trening for kortere eller lengre perioder. 


“Med trening satt i system vil rytter og hest utvikle seg sammen.”


Jeg ønsker å gi elevene mine riktig kunnskap om trening av sportshester, og hvordan bygge ett sterkt atletisk team. Sammen med rytter, og teamet rundt, legger vi en plan for ønsket fremdrift.


ALL INCLUSIVE - STALLPLASS


6 bokser er i nybygd kaldstall med godt inneklima. Stallen har oppvarmet utstyrsrom, vaskespilt med varmt vann og solarium. Inkludert i stallleien er inn og ut hver dag, fôring 4 ganger om dagen, kraftfôr og bytte av dekken. 

Solarium og rengjøring av boks inngår.


Skal du på ferie eller en lengre reise? Trenger du noen til å ta vare på hesten din for en kortere eller lengre periode?
Vi kan ta i mot hesten din på Bømark Gård. Hesten får daglig mosjon, mye tid ute, godt stell og kvalitetsfôr. 

Hesten din er i trygge hender hos oss.